Om os

Om Compliance Team

Compliance Team (binavn: DPO Team) er etableret i 2017 af to jurister, Karina og Karsten, der brænder for at arbejde med persondata compliance. Sidenhen har vi udvidet arbejdsfeltet til at omfatte andre compliance-områder, herunder hvidvask, brancheetiske regler, whistleblowerordninger og ESG.

Vi har i 2023 udvidet med 2 ansatte (Emilie og Marina). Vi arbejder primært med udgangspunkt fra vores kontor i København, men har også adresser i Glostrup og Holbæk.

Vi har p.t faste årsaftaler med en række organisationer, men derudover løser vi også ad hoc opgaver for en række andre organisationer, fra mindre compliance-tjek til større projekter med implementering af compliance-tiltag.

Selv om vi har juridisk baggrund, har vi også stor viden om IT-emner og informationssikkerhed, og når vores viden kommer til kort, samarbejder vi med de nødvendige tekniske ressourcer.

Vi lægger vægt på løbende efteruddannelse – herunder gennem certificeringer – og deltager regelmæssigt i relevante konferencer og workshops i ind- og udland.

Vi samarbejder med advokatnetværket Advodan samt en række danske leverandører af IT-systemer til compliance og whistleblowerordninger.

Personerne

Karsten Holt, direktør og partner

Karsten Holt, direktør og partner

  • Jurist og HD(O), CIPP/E, CIPM, CIPT
  • Fellow of Information Privacy (FIP)
  • Dansk Standards diplomkursus i ISO27001
  • Formand for Danske Advokaters fagudvalg for Databeskyttelse.

25 års erfaring som erhvervsadvokat, siden 2015 med persondataret som en væsentlig del af mit rådgivningsfelt. Har siden 2018 kontinuerligt været fast DPO for 2-3 organisationer og har herudover bistået en række organisationer ad hoc med compliance samt undervist.

Medlem af IAPP og Danmarks DPO-forening.

Karina Lind Bertelsen

Karina Lind Bertelsen, direktør og partner

  • Jurist, CIPP/E, CIPM
  • Danske Advokaters compliance-uddannelse

15 års erfaring som erhvervsadvokat og forinden 3 år som koncernjurist i børsnoteret virksomhed. Har arbejdet med persondataret siden 2008 med fokus på jobdatabaser og rekrutteringsløsninger efter den daværende persondatalov.
Afholder løbende kurser, træningsforløb og oplæg om persondataret.

Forfatter til flere artikler om persondata.

Bistået en række SMV’er, brancheforbund, foreninger og fonde med persondatarådgivning og juridisk rådgiver på større GDPR-projekter for danske, multinationale virksomheder.

Medlem af IAPP og Danmarks DPO-forening.

Emilie Busk

Emilie Andrea Busk

6 års erfaring i erhvervsteamet hos advokatkontor, heraf 3 år som advokat.  3 års erfaring som jurist hos DTU. Har arbejdet med compliance siden 2018 særligt indenfor hvidvask og etablering og håndtering af whistleblowerordninger. Bistår mindre og mellemstore virksomheder med GDPR-compliance.

Medlem af IAPP.

Marina Faurschou

Marina Faurschou

Flere års praktisk erfaring med intern compliance hos en større privat virksomhed. Har speciale i IT-ret, såsom ved kvalificering af min uddannelse med it-retlige fag i bl.a. London.

Medlem af IAPP.

Teamet hos Compliance Team ApS

Kontakt os i dag